jeugd

Het jeugdwerk is een gezamenlijke taak van beide gemeenten. Er zijn wel twee kindernevendiensten, maar er is veel overleg over bijvoorbeeld het advents- of 40-dagentijd project. Catechese is gezamenlijk en dat geldt ook voor het wadlopen, Serious Request, films en Sirkelslag.

Kinderkerstfeest

 

Elk jaar organiseren we voor de jeugd een kinderkerstfeest. Maar om dit te kunnen doen hebben wij uw hulp nodig. Daarom onze oproep: Meld je aan en samen maken wij er een prachtig feest van.

We hebben hulp nodig bij:

  • Ideeën voor een dienst
  • Helpen met iets instuderen
  • Flyer maken/reclame maken
  • Kinderoppas
  • Bijbelverhaal voorlezen
  • Liederen uitzoeken
  • Muziek maken

 

Als kindernevendienst leiding organiseren wij veel voor de jeugd; startzondag, sirkelslag, advent, kinderkerstfeest, Palmpasen, filmavond, taartenactie, slotdienst ect.

Dit kunnen wij niet alleen, dus willen wij als gemeente een kinderkerstfeest blijven organiseren dan hebben wij echt hulp nodig!!

Stuur een mailtje naar elsahoeksma@hotmail.com of een appje 0634483577

Bedankt namens de leiding van de kindernevendienst.

 

 

Collectedoel kindernevendienstMet de kindernevendienst houden we altijd een collecte, afgelopen 3 jaar was dit voor stichting Sparrow. Deze stichting werkt in de Filipijnen en wil een einde maken aan armoede. Ze geven praktische en structurele hulp aan mensen om uit de armoede te komen en hun levensstandaard te verhogen. Ze richting zich vooral op de thema’s onderwijs en gezondheid.

We hebben met alle kinderen veel geld bij elkaar gespaard waar deze stichting veel mensen en kinderen mee heeft kunnen helpen.

Het volgende heeft stichting Sparrow gemaild: “Ontzettend bedankt voor jullie mooie en trouwe steun, wat hebben jullie veel opgehaald voor Sparrow!"

We need you….gezocht…..oproep…..wie komt ons team versterken?

 

Gezocht kindernevendienstleiding.

Met spoed zijn wij op zoek naar mensen jong en oud, man en vrouw die ons team wil versterken.

De jeugd heeft de toekomst, maar dan zullen wij daar wel in moeten investeren.

Wil je eerst op snuffelstage komen dan is dat geen probleem.

Laat een berichtje achter via de mail of app, alvast bedankt

elsahoeksma@hotmail.com of 0634483577

 

 

Groeten Elsa Hoeksma