overzicht mogelijkheden

Op 25 september 2010 is het nieuwe verenigingsgebouw naast de Hervormde Kerk in Zuidhorn geopend. De naam is Klein Hanckema.

Klein Hanckema is een prachtige ruimte voor vergaderingen en diverse andere soorten activiteiten, zoals verjaardagen, jubilea, familiebijeenkomsten en condoleances.

Het gebouw heeft ruime faciliteiten voor intern gebruik en externe verhuur. Het gebouw is uitgerust met keuken, bijkeuken, ruime hal en 2 ruime zalen waarvan de zaal op de begane grond met behulp van een scheidingswand te splitsen is in 2 ruimtes. Er is servies- en glaswerk aanwezig. Evenals een vaatwasser, koel- en vries-mogelijkheden, een 5-pitsgasstel en een magnetron. Koffie kan er geschonken worden voor ruim 150 pers. Voor een maaltijd is er zeker voor 40 pers. voldoende serviesgoed aanwezig.

Bij gebruik en verhuur gaan we uit van een grote zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel van de gebruikers: “Doe alsof u thuis bent en laat het achter zoals u het aangetroffen heeft.” is daarbij het gehanteerde motto. Vertrouwen dat wij stellen in onze huurders is dan ook groot. Ook met bijvoorbeeld de opgave van wat men verbruikt heeft en hoe schoon met het na gebruik achterlaat. 

INRICHTING VAN DE BENEDENZAAL

Deze ruime zaal kan qua opstelling van tafels en stoelen naar uw wens worden ingericht.

In bioscoopopstelling is het mogelijk om met een voorzitterstafel te werken en 80/90 zitplaatsen.

Diverse vergaderopstellingen:

  • een gesloten lange tafel voor  max. 30 personen
  • een open cirkel vorm
  • losse, langwerpige tafels voor max. 6 personen per tafel
  • vierkante tafel opstelling voor max. 8 personen per tafel met een maximum voor 40 personen
  • receptie opstelling met veel loopruimte en 3 statafels

Zaal eerste verdieping

De zaal op de eerste verdieping is identiek aan de zaal op de begane grond qua grootte, maar heeft schuine wanden. Het aantal goed te benutten m² is daardoor geringer. De huur voor de zaal op de eerste verdieping bedraagt € 55 overdag en ’s avonds € 60.