welkom » diensten » rondom de diensten

rondom de diensten

Het collecterooster staat hier

Donderdag 26 mei Hemelvaart

9.30 uur Dorpskerk In deze gezamenlijke dienst gaat Hester Wouda voor. In de dienst begint het Feest van de Geest. Kunstenares Kristianne Tummers zal haar werk in Dorpskerk toelichten. Na de dienst is er koffiedrinken in de Gastkerk. Daar wacht ons het kunstenaarscollectief RinseKoetjeBil (Jitske Rinsma, Eske Koetje, Klaas Bil) dat samen met de aanwezigen aan de slag gaat met een reusachtig schilderij van 3 bij 5 meter!

 

Zondag 29 mei

9.30 uur Dorpskerk In deze gezamenlijke dienst gaat Yke Luinenburg voor. De zondag na Hemelvaart heet ook wel Wezenzondag: de leerlingen van Jezus staan er alleen voor. In het verhaal van het verloren schaap dringt zich de vraag op: wie is de verlorene, dat ene schaap of de kudde? 

 

Zondag 5 juni

9.30 uur gezamenlijke dienst in de Gastkerk Vandaag is het Pinksteren! In deze gezamenlijke dienst gaat de consulent van de Gastkerk ds. Huib Marchand voor. Er is aandacht voor afsluiting van de Feest van de Geest. We hopen op een inspirerende en feestelijke viering met elkaar. Live te volgen via de website van de Gastkerk.

 

Zondag 12 juni

9.30 uur Gastkerk Op deze zondag gaat onze “oud” dorpsgenoot ds. Christel Minnaard voor. We zijn blij haar in onze kerk te kunnen begroeten. We hopen  op een mooie en  aansprekende dienst met elkaar. Tevens is er jeugdkerk in de Vrijthof. Live te volgen via de website van de Gastkerk.

9.30 uur Dorpskerk Over de welkomstdienst leest u meer in het juninummer van de DorpsGast.