rondom de diensten

Het collecterooster staat hier

Zondag 11 september

Gastkerk 11.00 uur   Let op koffie drinken voor aanvang van de dienst.

Op deze zondag gaat ds. Jan Kroon uit Grijpskerk voor. We hopen op een mooie en inspi- rerende viering met elkaar. Live te volgen via de website van de Gastkerk.

Zondag 18 september

Gastkerk 11.30 uur PKN Eredienst aan tafel (informatie hieronder)

 

Zondag 25 september

Gastkerk 15.00 uur PKN Cantatedienst

Zondag 2 oktober

Gastkerk 9.30 uur Vandaag is het Israëlzondag en gaat ds. Gerrit Gardenier bij ons voor. We hopen op goede en mooie dienst met elkaar. Live te volgen via de website van de Gastkerk.

Zondag 9 oktober

Gastkerk 9.30 uur Op deze zondag gaat ds. Jan Kroon uit Grijpskerk voor. We hopen op een mooie en inspirerende viering met elkaar. Live te volgen via de website van de Gastkerk.

STARTZONDAG

Zondag 18 september is de gezamenlijke Startzondag met de aftrap van het nieuwe jaarthema ‘Aan tafel!’.

 

Het startweekend begint op zaterdagmiddag 17 september met een Kinderkledingbeurs in de Gastkerk ten behoeve van het ZWO-project SAVE, tegen kinderarbeid in India (zie hier- over bericht elders in de Dorpsgast). Op zondag is er een gezellig en afwisselend programma voor jong en oud rond het nieuwe jaarthema ‘Aan tafel’! In de kerk dekken we letterlijk de tafel en is iedereen van harte welkom om aan te schuiven. Omdat het thema mooi aansluit bij het project ‘Tafels van hoop’, hebben de deelnemers van Tafels van hoop een uitnodiging ontvangen om aan te schuiven.

 

Het programma voor zondag 18 september:

  • 6.45 – 11.15 uur: natuurwandeling, vertrek vanaf het kerkplein van de Gastkerk
  • 11.30 – 13.00 uur ‘Eredienst aan tafel’ in de Gastkerk. Tussen het eten van broodjes en soep door zullen we de viering houden in blokjes met samenzang, gebed en een overdenking
  • De dienst aan tafel is rond 13.00 uur afgelopen
  • 14.00 uur: volleybaltoernooi aan de Millinghaweg 54 te Niekerk

 

Het is mogelijk om mee te doen aan alle onderdelen, maar je kunt natuurlijk ook aansluiten bij een of twee onderdelen. Voor de wandeling en het volleybaltoernooi graag opgeven bij scriba Annet Tempel: scriba@gastkerkpkn.nl. Er liggen ook intekenlijsten in beide kerken.

De kinderen beginnen in de kerk. Na het begin van de dienst en wat eten is er een gezellig programma in de Gasthorn en aan het einde komen de kinderen weer terug in de kerk met een verrassing.

We kijken ernaar uit om het nieuwe seizoen samen feestelijk te openen en hopen op veel mensen aan tafel!

De startzondagcommissie,

Annet Tempel, Anke Brandsen, Gerdie Klaassen, Elsa Hoeksma, Janny Bek- kema, Joan Wijbenga,

Rik Kranenburg en Hester Wouda